Deta-Elis: VIDEO για τις συσκευές βιοσυντονισμού

  11 ιατροί μιλούν για τις συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis

Εκφέρουν τις απόψεις τους για τις συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis οι ιατροί: Ανατόλι Ιλιίν (Ιατρός - Παθολόγος), Λίλια Γιουνούσοβα (Ιατρός - Παιδίατρος), Στάνισλαβ Μιγκότιν (Ιατρός - Αναισθησιολόγος), Λουίζα Φαχρετντίνοβα (Ιατρός - Παθολόγος), Αλεξάντερ Ιγνάτιεφ (Ιατρός - Παθολόγος, MD), Σεργκέι Σελέτσκι (Ιατρός - Παθολόγος), Αντονίνα Βασίλιεβα (Ιατρός - Παθολόγος, Ομοιοπαθητικός), Σαλαβάτ Τερεγκούλοβ (Ιατρός), Νικολάι Μολάγκοφ (Επίτιμος Ιατρός Ρωσίας, MD, Καθηγητής Πανεπιστημίου), Λουντμίλα Ζούπκοβα (Ιατρός, MD, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου) και Τατιάνα Λουμπάσοβα (Ιατρός - Χειρουργός).





Η συμβολή των συσκευών Deta-Ritm και Deta-Ap στην αντιμετώπιση της χρόνιας ουρηθροπροστατίτιδας και της ανδρικής υπογονιμότητας

Ο ιατρός ουρολόγος - ανδρολόγος Αλεξάντερ Μιχαήλοβιτς Όξεν μας εκθέτει τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε σε δείγμα είκοσι τεσσάρων ασθενών με χρόνια ουρηθροπροστατίτιδα, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των δώδεκα ατόμων, εκ των οποίων η πρώτη έλαβε μόνο φαρμακευτική αγωγή, ενώ η δεύτερη συνδύασε τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής με τη χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού της Deta-Elis. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εκπληκτικά. Εκτός από την εξάλειψη των μολυσματικών παραγόντων εν τέλει σε όλους τους ασθενείς, με τον τρόπο που περιγράφει ο ιατρός, ήταν σημαντική και η βελτίωση της ποσότητας, της μορφολογίας και της κινητικότητας των σπερπατοζωαρίων στο σπέρμα των ασθενών. Είναι χαρακτηριστική η τελευταία φράση του ιατρού, ο οποίος έχει εξειδίκευση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, ότι από τα είκοσι ζευγάρια με πρόβλημα υπογονιμότητας που τον επισκέφθηκαν, εν τέλει τα 15 τεκνοποίησαν, χωρίς να καταφύγουν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Όπως επισημαίνει και ο ίδιος, είναι καλύτερα να προλαμβάνουμε, κάνοντας χρήση των τεχνολογιών της Deta-Elis, παρά να βρισκόμαστε προ δυσάρεστων καταστάσεων στο μέλλον.



Οι παρενέργειες των φαρμάκων και η προετοιμασία του ασθενούς με τις συσκευές Deta-Ap και Deta-Ritm

Η ιατρός (Dr. MD) Φλούρα Γκιλμουντίνοβα αναλύει τις παρενέργειες από την κατανάλωση φαρμάκων, τις οποίες ορίζει ως "φαρμακευτικές ασθένειες" και προτείνει τη χρήση των θεραπευτικών συσκευών Deta-Ap και Deta-Ritm για την προετοιμασία του ασθενούς, πριν τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής.
Η εισήγηση είναι από το ιατρικό συνέδριο της εταιρίας Deta-Med, του ομίλου Deta, που διενεργήθηκε στη Μόσχα στις αρχές του 2012.



  Θάνατος των παρασίτων με τη συσκευή Deta-Ap


Στο βίντεο εικονίζεται η αντίδραση και τελικά ο θάνατος των παρασίτων κάτω από την επίδραση της συσκευής Deta-Ap.





             Η επίδραση του συντονισμού σε ένα ποτήρι


Παρουσιάζεται η επίδραση του συντονισμού σε ένα ποτήρι. Τα ποτήρια έχουν μία συγκεκριμένη ιδιοσυχνότητα, η οποία μπορεί να ακουστεί αν τα χτυπήσουμε απλά μία φορά. Αν εκπέμψουμε ήχο σε αυτή τη συχνότητα, τότε το ποτήρι θα ταλαντεύεται με μέγιστο πλάτος μέχρι που το πλάτος θα γίνει πολύ μεγάλο για τις αντοχές του γυαλιού και το ποτήρι θα σπάσει.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα παράσιτα. Με την εφαρμογή του βιοσυντονισμού τα παράσιτα δεν αντέχουν την εκπεμπόμενη συχνότητα και διαλύονται, όπως το ποτήρι στο βίντεο.




Συσκευές βιοσυντονισμού Deta και χρόνια προστατίτιδα. Από τους 4.800 ασθενείς, θεραπεύτηκαν οι 4.792!


Ο ιατρός-ανδρολόγος Βίκτωρ Τσερνίχ εξηγεί και αφηγείται περιστατικά, κατά τα οποία η εφαρμογή των συσκευών Deta οδήγησε στην θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από τους τέσσερις χιλιάδες οκτακόσιους (4.800) ασθενείς με χρόνια προστατίτιδα, που χρησιμοποίησαν τις συσκευές βιοσυντονισμού Deta, θεραπεύτηκαν οι τέσσερις χιλιάδες επτακόσιοι ενενήντα δύο (4.792)!


   Deta-Elis: Δύο χρόνια επιτυχούς πορείας

Τον Οκτώβριο του 2012 η Deta-Elis συμπλήρωσε δύο έτη επιτυχούς πορείας και το γιόρτασε με την εκδήλωση Star Galaxy 2 στη Μόσχα. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, συγκεντρώθηκαν ιατροί και συνεργάτες της εταιρίας από όλο τον κόσμο για να λάβουν μέρος σε ένα τριήμερο εορταστικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων. Ιατροί παρουσίασαν πορίσματα νέων κλινικών μελετών που διενεργήθηκαν με την εφαρμογή των διαγνωστικών και θεραπευτικών συσκευών βιοσυντονισμού της Deta-Elis και βραβεύτηκαν συνεργάτες της εταιρίας για την ανάπτυξη του δικτύου και την προσωπική τους εξέλιξη. Όπως ήταν φυσικό, το τριήμερο ολοκληρώθηκε με άφθονο φαγητό και διασκέδαση μέχρι πρωίας.


deta elis http://www.mlmstories.eu/
deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Deta-Ap και Deta-Ritm Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm υγεία ομορφιά biosintonismos

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :