Συχνές Ερωτήσεις για τις ιατρικές συσκευές deta elis

Τι ακριβώς κάνουν οι συσκευές, με απλά λόγια;

  • Η φιλοσοφία των θεραπευτικών συσκευών και η λειτουργία τους είναι απλή. Όπως με το συντονισμό μπορεί ένα ποτήρι να σπάσει σε χίλια κομμάτια, το ίδιο μπορεί να συμβεί με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην κατάλληλη συχνότητα και σε ένα ιό, ένα μικρόβιο, ένα μικροοργανισμό ή ένα παράσιτο ή να βοηθηθεί ένα όργανο του σώματος να επιστρέψει στην υγιή του συχνότητα και κατ' επέκταση να θεραπευτεί.
    Παράλληλα, με τις διαγνωστικές συσκευές μπορεί με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες να διαπιστωθεί εάν ο οργανισμός έχει προσβληθεί από κάποιο παράσιτο, μικροοργανισμό, ιό, ή μικρόβιο, καθώς και η γενικότερη κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος.
    Μπορούν οι συσκευές να έχουν αποτέλεσμα καθεαυτές, χωρίς παράλληλη λήψη φαρμακευτικής αγωγής;
    Οι συσκευές της Deta-Elis μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοτελώς ή σε συνδυασμό με συμπληρώματα διατροφής και φαρμακευτική αγωγή, χορηγηθείσα πάντα από τον θεράποντα ιατρό. Από έρευνες που εκπονήθηκαν, με τη μέθοδο του χωρισμού των ασθενών σε ομάδες, που η μία ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή ως μονοθεραπεία και η άλλη συνδυασμένη αγωγή με φάρμακα και βιοσυντονισμό, παρατηρήθηκαν θεαματικά αποτελέσματα στις ομάδες που ακολουθούσαν συνδυασμένη θεραπεία. Εκπονήθηκαν όμως και έρευνες, κατά τις οποίες και μόνη η εφαρμογή βιοσυντονισμού σε ασθενείς με τις συσκευές της Deta-Elis συνεπήχθη την πλήρη αποθεραπεία τους. 
    Υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα των συσκευών;
    Για να ληφθεί πιστοποίηση δημόσιας αρχής και άδεια κυκλοφορίας των συσκευών στη Ρωσική Ομοσπονδία, εκπονήθηκαν έρευνες για χρονικό διάστημα είκοσι ετών και κλινικές μελέτες σε ομάδες ασθενών σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία, οι οποίες υπερβαίνουν σε αριθμό τις εκατό. Όλες αυτές οι μελέτες δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Deta-Elis στη ρωσική γλώσσα και μέρος αυτών δημοσιεύεται μεταφρασμένο στην ιστοσελίδα μας.

    Είναι οι συσκευές ασφαλείς; Έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από τη χρήση τους;
    Οι συσκευές είναι απολύτως ασφαλείς κατά τη χρήση τους καθεαυτή. Μπορείτε να τις έχετε στην τσέπη σας, κρεμασμένες στο λαιμό σας ή σε απόσταση μέχρι ενός μέτρου από το σώμα σας. Λειτουργούν με δύο επαναφορτιζόμενες ή μη μπαταρίες ΑΑ. Από τις έρευνες που έχουν διενεργηθεί σε χρονικό διάστημα είκοσι ετών δεν έχει παρατηρηθεί καμία παρενέργεια από τη χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού.

    • Είναι οι συσκευές εύκολες στη χρήση;
      Οι συσκευές Deta-Ap και Deta-Ritm είναι απολύτως απλές στη χρήση. Διαθέτουν ένα κουμπί από το οποίο ανοίγουν και κλείνουν, δύο κουμπιά με βέλη για την επιλογή του επιθυμητού προγράμματος, ένα κουμπί για την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος και μία ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, όπου εμφανίζεται ο αριθμός, η ονομασία του προγράμματος και η υπολειπόμενη διάρκειά του. Δέχονται δύο μπαταρίες ΑΑ, επαναφορτιζόμενες ή μη. Συστήνεται η χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών, οι οποίες στο εμπόριο τιμώνται στα 12€ περίπου οι τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του φορτιστή ρεύματος, διότι οι συσκευές καταναλώνουν αρκετή ενέργεια και οι μπαταρίες διαρκούν περίπου για τριάντα ώρες λειτουργίας.
      Οι διαγνωστικές συσκευές της Deta-Elis απαιτούν ειδικές γνώσεις χειρισμού και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ιατρούς που έχουν λάβει εκπαίδευση από την εταιρία στα συγκεκριμένα μηχανήματα.
      Ενδείξεις λειτουργίας συσκευών Deta-Ritm και Deta-Ap
    • Σε πόσες ασθένειες μπορούν να βοηθήσουν οι συσκευές;

    Η συσκευή Deta-Ap δύναται να προγραμματιστεί να εκπέμψει σε 1500 περίπου συχνότητες και η συσκευή Deta-Ritm σε άλλες 1500 επίσης διαφορετικές συχνότητες, δηλαδή συνολικά οι δύο συσκευές καλύπτουν περισσότερες από τρεις χιλιάδες συχνότητες.
    • Μπορούν οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν και για προληπτικούς, εκτός από θεραπευτικούς σκοπούς;
      Οι συσκευές συνίσταται να χρησιμοποιούνται και για προληπτικούς σκοπούς, λόγου χάρη για την διατήρηση της καλής κατάστασης του ήπατος ή την αποφυγή ανάπτυξης μίας ομάδας παρασίτων στον οργανισμό ή την αποτοξίνωσή του ή την γενικότερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.
    • Γιατί ο βιοσυντονισμός δεν είναι διαδεδομένος στην Ελλάδα;

    Κάθε χώρα αναπτύσσει το σύστημα υγείας της, αναλόγως του οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου που εφαρμόζει, τη γεωπολιτική της θέση, την ιστορία της και τις συμμαχίες της. Στο σύστημα υγείας της χώρας μας, λόγω των ανωτέρω παραγόντων, επικράτησε ανέκαθεν η θεραπεία των ασθενών να γίνεται κυρίως με τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, αποκλειομένων άλλων μεθόδων εναλλακτικής θεραπείας των ασθενών, όπως π.χ. της ομοιοπαθητικής, του βιοσυντονισμού, του βελονισμού κλπ, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρύτερα σε άλλες χώρες. Αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με την αποτελεσματικότητα κάθε μεθόδου θεραπείας.
    Στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπου επικράτησε το σοσιαλιστικό οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης για δεκαετίες, αρμόδιο για την παραγωγή και διανομή των φαρμάκων ήταν το κράτος, το οποίο ως εκ τούτου επωμίζονταν και το ανάλογο οικονομικό βάρος. Στα πλαίσια της προσπάθειας μείωσης αυτού του κόστους, έγινε στοχευμένη συντονισμένη προσπάθεια απεξάρτησης του εθνικού συστήματος υγείας από τα φάρμακα και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην πρόληψη των ασθενειών και τη θεραπεία των ασθενών με εναλλακτικές μεθόδους, οι οποίες έχουν πολύ χαμηλότερο ή και μηδενικό κόστος, μία εκ των οποίων είναι και ο βιοσυντονισμός. Παράλληλα και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι, όπως ο βελονισμός, διδάσκονται στα πλαίσια της λήψης ειδικότητας σε ιατρικές πανεπιστημιακές σχολές της Ρωσίας.

    Πρέπει να προγραμματιστούν οι συσκευές πριν τις χρησιμοποιήσω;
    Σε κάθε συσκευή υπάρχουν εκ κατασκευής προεγκατεστημένα γενικά προγράμματα, τα οποία μεταγενέστερα μπορούν να αντικατασταθούν από τον θεράποντα ιατρό, στα πλαίσια της θεραπείας ή της πρόληψης για κάθε ασθενή. Ειδικότερα, στη συσκευή Deta-Ap 20 υπάρχουν είκοσι προεγκατεστημένα προγράμματα, στην Deta-Ap 13 δεκατρία και στην Deta-Ritm 13 δεκατρία αντίστοιχα. Τα γενικά αυτά προγράμματα συντελούν στην γενική τόνωση και αποτοξίνωση του οργανισμού.

    Υπάρχει δυνατότητα να προγραμματιστούν οι συσκευές με προγράμματα ειδικά για εμένα;
    Με την παραλαβή της συσκευής μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιον από τους συνεργαζόμενους ιατρούς της Deta-Elis οι οποίοι διαθέτουν το απαραίτητο λογισμικό προγραμματισμού και τις γνώσεις για να σας εγκαταστήσουν τα προγράμματα που κρίνουν απαραίτητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας σας. Οι ιατροί συνήθως δεν χρεώνουν επιπλέον για τον προγραμματισμό της συσκευής και η αμοιβή τους καταβάλλεται στα πλαίσια της επίσκεψης. Για το θέμα αυτό συνεννοείστε με τον ιατρό εκ των προτέρων.

    Γίνονται σεμινάρια όπου μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές;
    Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται σεμινάρια και εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις, όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τις συσκευές, να συνομιλήσετε με ιατρούς και συνεργάτες της εταιρίας και να δείτε τις συσκευές από κοντά.
    Από που μπορώ να αγοράσω τις συσκευές;
    Οι συσκευές πωλούνται από την έδρα της εταιρίας στη Μόσχα. Η αγορά γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω ίντερνετ, και για την πραγματοποίησή της σας συνδράμει αυτός ο οποίος σας μίλησε για την εταιρία και σας πρότεινε τη χρήση των συσκευών. Εάν τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας. Η καταβολή του τιμήματος πώλησης γίνεται μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας και εν συνεχεία ακολουθεί η αποστολή των προϊόντων.

    Πόσο κοστίζουν οι συσκευές;
    Για το ακριβές κόστος των συσκευών μπορείτε να διαβάσετε στον αντίστοιχο τομέα της ιστοσελίδας μας.
    Οι συσκευές σας είναι ακριβές.
    Η τρέχουσες επαχθείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στην Ελλάδα, καθιστούν τις συσκευές της Deta-Elis σχεδόν ισόποσες με ένα μηνιαίο μισθό ημιαπασχόλησης. Όμως οι έννοιες «φθηνό» και «ακριβό» είναι σχετικές. Το κριτήριο της κατάταξης στη συνείδησή μας των πραγμάτων και των δραστηριοτήτων μας από τις φθηνότερες προς τις ακριβότερες, είναι το κατά πόσον τις κρίνουμε σημαντικές και απαραίτητες.
    Λόγου χάρη, πολλοί άνθρωποι δαπανούμε περισσότερα από 100€ κάθε μήνα, δηλαδή περισσότερα από 1200€ ετησίως για αγορά τσιγάρων. Θεωρούμε το κάπνισμα τόσο απαραίτητο, ώστε το κόστος του να μην αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη διακοπή του. Άλλοι δαπανούμε το ποσό των 300€ - 400€ κάθε χρόνο για την αγορά καινούριας συσκευής κινητού τηλεφώνου. Το γεγονός ότι ένα μέρος της αξίας της συσκευής καλύπτεται από την επιδότηση συνιστά μόνο δικαιολογία, αφού, εάν κρατούσαμε την παλαιά μας συσκευή, η επιδότηση που λάβαμε για την αγορά νέας θα αφαιρούνταν από το μηνιαίο μας πάγιο. Άλλοι καταβάλλουμε τουλάχιστον 100€ μηνιαίως, δηλαδή 1200€ ετησίως, για μίσθωση μίας θέσης παρκινγκ για το αυτοκίνητό μας, εφόσον μας γλυτώνει από το χρόνο για την ανεύρεση μίας θέσης παρκινγκ στην άκρη κάποιου πεζοδρομίου και ταυτόχρονα παρέχει ασφάλεια από τις κλοπές, τα καιρικά φαινόμενα και τις μικροφθορές από τα παρακείμενα οχήματα. Άλλοι πληρώνουμε 50€ κάθε μήνα, δηλαδή 600€ το χρόνο, για μία συνδρομή σε κωδικοποιημένα κανάλια τηλεόρασης, για να μπορούμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο τα σαββατοκύριακα και νέες ταινίες.
    Εάν λοιπόν η εφάπαξ δαπάνη για την αγορά μίας συσκευής, την οποία θα χρησιμοποιούμε για χρόνια και θα περιφρουρήσει την υγεία τη δική μας και της οικογένειάς μας, που είναι το ύψιστο αγαθό όλων, φαντάζει ακριβή, τότε θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητές μας.
    Οι συσκευές της Deta-Elis αξίζουν, όμως δεν είναι ακριβές. Το αντίθετο, ενδέχεται να μας γλυτώσουν από πολλά χρήματα, ψυχολογική και σωματική ταλαιπωρία στο μέλλον, εφόσον συντελούν στην πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της καλής υγείας μας.

    Υπάρχει δυνατότητα διάγνωσης για ενδεχόμενες ασθένειες με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού;
    Η συνεργαζόμενοι ιατροί με την Deta-Elis διαθέτουν εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα της εταιρίας, με τα οποία πραγματοποιούν καθολικό σκαννάρισμα όλου του οργανισμού και διάγνωση με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού. Ανιχνεύονται παράσιτα, ιοί, ασθένειες και η γενικότερη κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος. Για να πληροφορηθείτε για κάποιον συνεργαζόμενο ιατρό στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με αυτόν που σας πρότεινε τις συσκευές της εταιρίας, ή αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από εμάς, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας.
    Είμαι ιατρός και ενδιαφέρομαι για τις διαγνωστικές συσκευές της Deta-Elis.
    Για τις δυνατότητες συνεργασίας με την εταιρία Deta-Elis και την προμήθεια των διαγνωστικών της συσκευών μπορείτε να αποταθείτε, για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, στο συνεργάτη, ο οποίος σας μίλησε για την εταιρία. Σε περίπτωση που τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από εμάς. . Όλοι οι ιατροί εκπαιδεύονται για τη χρήση των διαγνωστικών συσκευών της Deta-Elis σε ειδικά σεμινάρια που διοργανώνονται από την εταιρία.

    Όλα αυτά είναι πολύ καινούρια για εμένα. Απλά δεν πιστεύω ότι ο βιοσυντονισμός μπορεί να έχει αποτελέσματα!
    Είναι λογικό κάτι καινούριο να μας ξενίζει, να μας φοβίζει και να μας δημιουργεί αποστροφή. Ιδιαίτερα δε όταν απειλεί να αλλάξει καθεστηκυίες αντιλήψεις ετών και να επαναπροσδιορίσει τα πιστεύω και τις αρχές μας προς μία άλλη κατεύθυνση. Ο άνθρωπος αντιδρά στο νέο υποσυνείδητα με δυσπιστία, σε ορισμένες περιπτώσεις πράττοντας μάλιστα εκ του αποτελέσματος ορθά, και αυτός είναι ο λόγος που μεγάλες ανακαλύψεις και εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας άργησαν να τύχουν ευρύτερης αποδοχής.
    Ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, ο ανθρώπινος πόνος που προκαλεί η απώλειά της καθίσταται πρόσφορος προς εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση από καλοθελητές κομπογιαννίτες και συνεπώς δικαιολογημένα οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μην πέσουμε θύματα απάτης, υφιστάμενοι οικονομική ζημία, ψυχολογική ταλαιπωρία και απώλεια της υγείας μας.
    Όμως, ως μέσο άμυνας απέναντι στο καινούριο έχουμε πλέον τη γνώση και την κοινωνία της πληροφορίας, η οποία ανοίγεται μπροστά μας μέσω του διαδικτύου. Στο ίντερνετ υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες σε διάφορες γλώσσες, από όπου μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες για το βιοσυντονισμό, τον τρόπο επίδρασής του, τις μελέτες που έχουν γίνει και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας, πάνω απ' όλα, να αξιολογούμε κάθε τι καινούριο με βάση πραγματικά περιστατικά και δεδομένα και όχι να το αρνούμαστε δογματικά, από φόβο και δυσπιστία προς το άγνωστο. Επομένως, προτού απορρίψετε την νέα πρόταση υγείας της Deta-Elis, σας προτείνουμε να κάνετε μία αναζήτηση στο google για «bioresonance therapy» ώστε να αντλήσετε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν την οριστική διαμόρφωση της αξιολόγησής σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τα βίντεο που περιέχονται στον αντίστοιχο τομέα της ιστοσελίδας μας, όπου ιατροί που εφαρμόζουν χρόνια το βιοσυντονισμό σε ασθενείς τους ομιλούν για τα εκπληκτικά αποτελέσματά του. Μελετήστε, με βοήθεια του online μεταφραστή της Google, στην επίσημη ιστοσελίδα της Deta-Elis, τις περισσότερες από εκατό κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία και κλινικές της Ρωσικής Ομοσπονδίας επάνω στις συσκευές της εταιρίας. Δείτε στην ιστοσελίδα μας τα μετάλλια και τις πιστοποιήσεις που έλαβαν οι συσκευές. Δεν μπορεί όλοι να ψεύδονται!
    Όσα γράφετε δεν με αφορούν, γιατί είναι για τους αρρώστους. Εγώ είμαι υγιής.
    Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό στη ζωή και πρέπει να είστε ευτυχής που είστε υγιής. Όλα τα υπόλοιπα έπονται της υγείας. Οι συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα που πάσχουν από προβλήματα υγείας, αλλά και σε υγιής σκεπτόμενους ανθρώπους, που επιθυμούν να διατηρήσουν το σώμα τους και τον οργανισμό τους σε καλή κατάσταση, απρόσβλητο από παράσιτα, μικροοργανισμούς, ιούς και τοξίνες. Για το λόγο αυτό στις συσκευές Deta-Ap και Deta-Ritm υπάρχουν εκ κατασκευής εγκατεστημένα γενικά προγράμματα προφύλαξης και τόνωσης του οργανισμού.
    Επιπλέον, επειδή πολλές ασθένειες στα πρώτα στάδια, μολύνσεις, ιοί και προσβολές από παράσιτα είναι ασυμπτωματικά, δηλαδή δεν δίδουν ενδείξεις για την ύπαρξή τους, ενδεχομένως παρά μόνο όταν έχουν εξαπλωθεί και αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, σας προτείνουμε να προβείτε προληπτικά σε μία γενική εξέταση με μία διαγνωστική συσκευή βιοσυντονισμού της Deta-Elis, από συνεργαζόμενο εξειδικευμένο ιατρό. Για τους συνεργαζόμενους ιατρούς στην περιοχή σας μπορείτε να αποταθείτε στο συνεργάτη που σας μίλησε για την εταιρία, ή, αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο, μπορείτε να ζητήσετε να σας πληροφορήσουμε εμείς.

    Μπορούν οι συσκευές να βοηθήσουν τη γάτα / σκύλο μου να απαλλαγεί από τα παράσιτα;
    Τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, με τα οποία συζούμε, είναι μέλη της οικογένειάς μας και τα αγαπάμε με τον ίδιο τρόπο που αγαπάμε όλους τους δικούς μας ανθρώπους. Συνεπώς, είναι λογικό να ενδιαφερόμαστε και για την καλή κατάσταση της υγείας τους, όχι μόνο για να μην υποφέρουν τα ίδια, αλλά επιπλέον επειδή υπάρχει κίνδυνος, προβλήματα υγείας, λόγω ιών, μικροοργανισμών και παρασίτων, που αντιμετωπίζουν τα ζώα μας, να επηρεάσουν και τη δική μας υγεία, αρκετές φορές με συνέπειες μη αναστρέψιμες.
    Είναι ευρέως γνωστές οι συνέπειες που μπορεί να έχει το τοξόπλασμα στις γυναίκες που κυοφορούν ή ετοιμάζονται να κυοφορήσουν, το ενδοκυττάριο αυτό παράσιτο, το οποίο, χρησιμοποιώντας τη γάτα ως ξενηστή, μπορεί να προσβάλλει τον άνθρωπο και άλλα ζώα, μέσω των μολυσμένων τροφίμων και του μολυσμένου περιβάλλοντος.
    Οι νηματέλμινθες έχουν χρώμα άσπρο-ροζ και είναι κουλουριασμένες, όπως ένα λεπτό, ελικοειδές σχοινί. Ζουν μέσα στο στομάχι ή τα έντερα του ζώου και φτάνουν τα 10 εκ. σε μήκος. Συνήθως αποβάλλονται ολόκληρα στα περιττώματα ή με εμετό των ζώων.
    Μερικές φορές αυγά των παρασίτων μπορεί να γίνουν προνύμφες, οι οποίες φωλιάζουν πίσω από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή ακόμη τύφλωση στο ένα μάτι.
    Η συσκευή Deta-Ap διαθέτει συχνότητες που επηρεάζουν και σκοτώνουν όλα τα επικίνδυνα παράσιτα που φέρουν τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς. Μπορεί να τεθεί σε λειτουργία τη νύχτα και να τοποθετηθεί σε απόσταση μέχρι ενός μέτρου από το σημείο ανάπαυσης του ζώου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μία επιπλέον προστασία από τα παράσιτα, χωρίς το κατοικίδιό σας να αντιληθφεί το παραμικρό και μάλιστα με περιορισμένη, ή χωρίς καθόλου χρήση επικίνδυνων αμπουλών, φαρμάκων, σαμπουάν και αντιπαρασιτικών κολλάρων, που προκαλούν ενόχληση και αλλεργίες.
    Προτείνεται η κατανάλωση κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής παράλληλα με τη χρήση των συσκευών;
    Οι συσκευές καταπολεμούν ιούς, παράσιτα και μικροοργανισμούς και βοηθούν στην αποκατάσταση ή διατήρηση της υγείας όλων των οργάνων του σώματος. Δεν μπορούν όμως να χορηγήσουν στο ανθρώπινο σώμα τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία του οργανισμού, τα οποία πρέπει να λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές, δηλαδή από την τροφή.
    Ο σύγχρονος όμως τρόπος ζωής, που χαρακτηρίζεται από την προτίμηση να καταναλώνουμε τροφές γευστικές αλλά όχι πάντοτε θρεπτικές, καθώς και η βιομηχανοποίηση στον τομέα τής παραγωγής τροφίμων, έχουν συντελέσει στη χαμηλή περιεκτικότητα και την περιορισμένη πρόσληψη των απαραίτητων εκείνων θρεπτικών συστατικών για την καλή λειτουργία τού οργανισμού μας.
    Ιδιαίτερα, συμπληρώματα διατροφής πρέπει να λαμβάνονται από ατομα με έλλειψη βιταμινών, εγκύους, γυναίκες σε ηλικία εμμηνόπαυσης, ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα, καπνιστές, αλκοολικούς, ηλικιωμένους, φυτοφάγους. Επίσης, άτομα που δεν έχουν το χρόνο να καταναλώνουν πλήρη και επαρκή γεύματα, που κάνουν δίαιτες αδυνατίσματος, άτομα λιποβαρή (εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον αρμόδιο επιστήμονα υγείας), εκείνα που θέλουν να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία, τη φυσική τους κατάσταση, που αθλούνται ή έχουν στρες. Τέλος, ασθενείς ή πάσχοντες σε ανάρρωση (π.χ. από σύνδρομο δυσαπορρόφησης, ηπατοχολικά νοσήματα, εγκαυματίες, άτομα με συγγενή προβλήματα μεταβολισμού).
    Παράλληλα με τη χρήση των συσκευών μπορείτε να καταναλώνετε όποια συμπληρώματα διατροφής κρίνετε ότι είναι καλύτερα για εσάς ή σας έχει προτείνει ο ιατρός σας.
deta elis http://detaline.blogspot.gr/ 

deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Deta-Ap και Deta-Ritm Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm υγεία ομορφιά biosintonismos

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :