Καταπολεμήστε τις τοξίνες που συσσωρεύονται διαρκώς δημιουργώντας πρόβλημα. Οι συσκευές της Biomedis έχουν την λύση.

Οι τοξίνες αποτελούν έναν αρκετά επικίνδυνο εχθρό για την ανθρώπινη υγεία. Το γεγονός πως είναι εντελώς «αθόρυβες» καθώς επιβαρύνουν τον οργανισμό μας , καθώς και το ότι δεν αφήνουν κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα για να προειδοποιήσουν ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη επικινδυνότητάς τους. Οι τοξίνες και γενικά ο όρος αποτοξίνωση είναι λίγο παρεξηγημένος , αφού τείνει να γίνει συνώνυμο με ναρκωτικές ουσίες , αλκοόλ και άλλες απαγορευμένες ουσίες. Τοξίνες όμως υπάρχουν εκεί που πραγματικά δεν το περιμένετε.

            Ο ορισμός της λέξης τοξίνης θα σας ξαφνιάσει , δεν σας κρύβουμε πως ξάφνιασε και εμάς όταν ξεκινήσαμε να διερευνούμε το συγκεκριμένο θέμα. Τοξίνη λοιπόν είναι οτιδήποτε μπορεί να βρίσκεται στον οργανισμό μας σε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που χρειαζόμαστε. Αυτό μπορεί να είναι από επικίνδυνες ουσίες μέχρι και μία βιταμίνη σε ποσότητα μεγαλύτερη από αυτή που έχουμε ανάγκη. Ο οργανισμός επιβαρύνεται ακόμα και με καλές θεωρητικά για αυτόν ουσίες. Οι ουσίες αυτές λοιπόν πρέπει να αποβάλλονται από τον οργανισμό μας. Η διαδικασία αποβολής τους ονομάζεται αποτοξίνωση.

            Πέρα του Βιοσυντονισμού , που είναι και το θέμα μας , η διαδικασία της αποτοξίνωσης μπορεί να γίνει μέχρι ενός σημείου με φυσικό τρόπο. Το άρθρο έχει ως σκοπό να σας παρουσιάσει όλα αυτά τα οποία μπορείτε να κάνετε εσείς για τον εαυτό σας. Οι τέσσερεις βασικοί πυλώνες στην παραπάνω διαδικασία είναι η διατροφή , ο τρόπος ζωής , το περιβάλλον και η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. 

Διατροφή
            Καταναλώστε βιολογικά λαχανικά όπως το μπρόκολο , η αγκινάρα , το λάχανο και το ραπανάκι. Προτιμήστε σκούρο ρύζι για την διατροφή σας. Καταναλώστε μεγάλες ποσότητες νερού , όσο νερό και αν πίνουμε ποτέ δεν είναι αρκετό. Μειώστε την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνετε καθώς και την ποσότητα κρέατος. Είναι αποδειγμένο πως η βιταμίνη C βοηθά τον οργανισμό στην διαδικασία απομάκρυνσης των τοξινών , προτιμήστε τροφές πλούσιες στην βιταμίνη αυτή. Τέλος αποφύγετε την κατανάλωση κονσερβοποιημένων τροφών.

Biomedis - Καταναλώστε άφθονο νερό καταπολεμήστε τις τοξίνες
Τρόπος ζωής
            Κόψτε το κάπνισμα ή οποιαδήποτε άλλη ουσία που σας δημιουργεί κακό. Εισάγετε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Η άσκηση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο αποβολής τοξινών. Επιπλέον μέσω της αποβολής του ιδρώτα πολλές από τις ουσίες αποβάλλονται , η σάουνα αποτελεί μία ακόμα καλή λύση. Τα ποδόλουτρα τέλος αποτελούν μία καλή λύση αφού οι πόροι των άκρων ανοίγουν και οι τοξίνες βρίσκουν διέξοδο.

Περιβάλλον
            Αποφύγετε την ναφθαλίνη στις ντουλάπες σας. Αντ΄ αυτού χρησιμοποιήστε φυσικά προϊόντα όπως το θυμάρι , ο δυόσμος ή η λεβάντα. Προτιμήστε είδη περιποίησης αλλά και καθαριστικά με όσο το δυνατό λιγότερα χημικά συστατικά. Το ίδιο προσέξτε και για τα μέσα καθαρισμού προτιμώντας υφασμάτινα αντί για συνθετικά. Χρησιμοποιήστε φυσικό σφουγγάρι για το μπάνιο σας. Μην χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια για το νερό σας.

Ψυχολογία
            Καταπολεμήστε το άγχος είναι ο πρώτος παράγοντας που επηρεάζει τις τοξίνες. Πέρα αυτού η αναπνοή είναι εξαιρετικά σημαντική. Τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό παίζουν τεράστιο ρόλο. Φροντίστε να κοιμάστε αρκετές ώρες ώστε να βοηθάτε το σώμα σας να ξεκουράζεται.

 
            Οι τοξίνες βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να αποβληθούν ακόμα και αν κάνουμε όλα τα παραπάνω. Πέρα του ότι οι ρυθμοί είναι τόσο έντονοι και το πρόγραμμα που αναφέραμε δεν μπορεί να υλοποιηθεί στο 100% , οι ποσότητες τοξινών  είναι πολύ μεγάλες. Εδώ αναλαμβάνει δράση ο Βιοσυντονισμός και οι συσκευές τηςBiomedis. Η Biomedis διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων τα οποία ενεργοποιούν την ικανότητα του οργανισμού να αποβάλλει τις τοξίνες. Οι συσκευές της Biomedis προγραμματίζονται και το μόνο το οποίο έχετε να κάνετε εσείς είναι να τις μεταφέρετε στην τσέπη σας. Ο σχεδιασμός των συσκευών Βιοσυντονισμού τηςBiomedis είναι εξαιρετικός και τις κάνει εύκολες στην χρήση αλλά και την μεταφορά.
            Ο Βιοσυντονισμός μπήκε στην ζωή μας με μοναδικό σκοπό να ανεβάσει το επίπεδό της. Η εταιρία Biomedis αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση Βιοσυντονισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας . Σας περιμένουμε.

Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/06/biomedis-toxines.html#ixzz3YucU0TD4

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :