Αλλεργία στα κατοικίδια - Πως να την αντιμετωπίσετε με τη μέθοδο Biomedis

Τα κατοικίδια μπορεί να μας προσφέρουν πολύ χαρά, μια καλή συντροφιά και κάποιες φορές προστασία.


     Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση ποσοστού του πληθυσμού, εκδήλωσης  αλλεργίας στα ζώα και μάλιστα με την εμφάνιση των συμπτωμάτων μετά από αρκετό διάστημα συμβίωσης με αυτά.  

     Μάλιστα, οι στατιστικές έρευνες δείχνουν ότι ποσοστό 15% ως 30%  των ατόμων που πάσχουν από αλλεργίες, έχουν ευαισθησία σε κάποιο κατοικίδιο, συχνά σε σκύλο ή γάτα, ενώ ένα στα επτά παιδιά στις ηλικίες μεταξύ 6 και 19 έχει αλλεργία στη γάτα. Βέβαια, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που γεννιούνται σε περιβάλλον που ήδη υπάρχει γάτα ή σκύλος, έχουν λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν αλλεργία σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά.

 
     Τα ζώα μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες με το σάλιο τους, τις τρίχες και τα νεκρά κύτταρα δέρματος που πέφτουν στο πάτωμα, τα ούρα ή τα κόπρανα τους, τα πιθανά πούπουλα τους κ.α.




     Πώς όμως θα καταλάβετε ότι έχετε αλλεργία σε κάποιο κατοικίδιο;

     Τα συνηθέστερα συμπτώματα είναι καταρροή, φαγούρα στα μάτια και στη μύτη, φταρνίσματα και μπούκωμα στη μύτη. Σε πιο έντονες περιπτώσεις μπορεί να εκδηλωθεί άσθμα με δύσπνοια και αλλεργικός βήχας.

      Τέλος, μετά από επαφή με το κατοικίδιο, μπορεί να εμφανιστούν στο δέρμα εξανθήματα με έντονη φαγούρα, που όμως συνήθως υποχωρούν μετά από λίγες ώρες.

     Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εκδηλωθούν και σε περιβάλλον που δεν υπάρχει εκείνη τη στιγμή η παρουσία του ζώου, αρκεί στο χώρο αυτό να υπάρχει ή να υπήρχε ζώο και συνήθως γάτα, λόγω της παραμονής του αλλεργιογόνου για μεγάλο χρονικό διάστημα.


     Καταρχήν ο έλεγχος του τεστ αλλεργίας γίνεται με την τεχνολογία του βιοσυντονισμού, εντελώς ανώδυνα και χωρίς λήψη αίματος, σε όλες τις ηλικίες.

     Στη συνέχεια, ρυθμίζεται η συσκευή βιοσυντονισμού με τις κατάλληλες συχνότητες, οι οποίες θα συντονίσουν κατάλληλα τα κύτταρα και θα τα επαναφέρουν στη φυσιολογική τους κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο οι αλλεργίες κατά των κατοικιδίων παύουν και η συμπτωματολογία εξαλείφεται.

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Θα μπορέσετε να έρθετε σε επικοινωνία και με γιατρούς της ομάδας μας και να ενημερωθείτε για το θέμα αυτό αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας σας ταλαιπωρεί. Σας περιμένουμε!!

Πηγή: http://www.biomedis-technology.gr/2014/10/allergies-katoikidia-biomedis.html#ixzz3YuXYxgMM

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :